Юен МакГрегор стає Обі-Ваном Кенобі в оригінальній трилогії «Зоряні війни» завдяки DeepFake

31 березня 2020,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Технологія DeepFake продовжує змушувати нас відкривати рот від подиву, коли мова йде про заміну облич у фільмах. Наприклад, тепер завдяки їй ми можемо побачити сцени з оригінальної трилогії «Зоряні війни», де замість Алека Гіннесса роль Обі-Вана Кенобі виконує Юен МакГрегор.

Шанувальник науково-фантастичної саги Джорджа Лукаса під ніком Shamook підставив обличчя МакГрегора на місце обличчя Гіннесса в декількох відомих сценах четвертого епізоду за участю Обі-Вана та його учня Люка Скайвокера, якого грав Марк Гемілл. І вийшло жахливо реалістично.

МакГрегор втілював молодого Обі-Вана в першому, другому і третьому епізодах франшизи, і хоча в них було багато промахів, шанувальники сходяться на тому, що вибір МакГрегора на цю легендарну роль був стовідсотковим попаданням в ціль.

Сподіваємося, що в майбутньому ми все-таки побачимо МакГрегора в ролі майстра-джедая Бена Кенобі в серіалі, який планує зняти Disney+.

У лютому МакГрегор зіграв суперлиходія Чорну маску в супергеройському екшені від DC «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін».

Раніше Інтернет підірвала сцена з «Назад у майбутнє», де ролі Дока і Марті МакФлая таким же чином примірили Роберт Дауні мол. і Том Голланд.

2185 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: