«Бетмен»: як Колін Фаррелл може виглядати в образі суперлиходія Пінгвіна

30 березня 2020,  03:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки супергеройського фільму «Бетмен» зупинено на невизначений термін у зв'язку з коронавірусом, але ми не перестаємо мріяти про те, що в майбутньому зможемо побачити Коліна Фаррелла в ролі суперлиходія Пінгвіна.

Новий фан-арт від spdrmnkyxxiii показує Фаррелла в образі Освальда Кобблпота, також відомого як Пінгвін, який в коміксах DC з 1941 року є одним з головних ворогів Темного лицаря.

Освальд/Фаррелл сидить тут у великому шкіряному кріслі, а одягнений він в твідовий костюм та піджак з хутряним коміром. Волосся суперлиходія абсолютно сиве, а в його лівому оці стоїть фірмовий монокль.

На цьому арті він більше схожий на Пінгвіна з серіалу «Ґотем», аніж на того Пінгвіна, якого у фільмі 1992 року «Бетмен повертається» зіграв Денні ДеВіто.

А яка версія цього суперлиходія вам більше до душі?

Роль Темного лицаря в новій адаптації коміксів про захисника Ґотема виконає Роберт Паттінсон, а Жінку-кішку зіграє Зої Кравіц.

Прем'єра «Бетмена» очікувалася в 2021 році, але вона може бути перенесена, якщо карантин затягнеться і Метт Рівз не встигне дозняти його в строк.

7934 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: