Мулан скаче верхи на Хані в новому ТБ-ролику діснеївського рімейку

27 березня 2020,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові ТБ-ролик та постер діснеївського фільму «Мулан» показують головну героїню у втіленні Лю Іфей разом з її вірним скакуном Ханом.

Пригодницький фільм «Мулан», заснований на однойменному мультфільмі 1998 року, розповість історію про безстрашну молоду китайську дівчину, яка видає себе за чоловіка, щоб вступити до лав армії.

Головна героїня, старша дочка хороброго воїна Хуа Мулан, енергійна та рішуча дівчина. Коли Імператор видає указ про те, що один чеоловік з кожної сім'ї повинен вступити до лав імперської армії, Мулан займає місце свого хворого батька, ще не знаючи, що їй належить прославитися в якості однієї з найвеличніших воїнів в історії Китаю.

Разом з Іфей в рімейку режисерки Нікі Каро зіграють актори Донні Йен, Джет Лі, Джейсон Скотт Лі, Гун Лі, Ма Ци та Йосон Ан.

Клікайте на постер, щоб перейти до галереї фільму і подивитися його інші чудові постери та кадри за участю основних персонажів.

Українська прем'єра фільму «Мулан» повинна була відбутися 26 березня, але тепер перенесена на невизначений час у зв'язку з карантином.

1360 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: