15 кращих комедій 2019 року для гарного настрою під час карантину

25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

1. «Кролик Джоджо» (реж. Тайка Вайтіті)

Дивитися, якщо ви любите дивний гумор Тайки Вайтіті, розумні й тонкі сатиричні комедії на серйозні теми та Скарлетт Йоханссон. І щоб дізнатися, як Вайтіті вдалося обійти на «Оскарі» сценаристів «Джокера».

2. «Шазам!» (реж. Девід Ф. Сандберг)

Дивитися, якщо ви любите супергеройські комедії, сімейне кіно, Закарі Лівая, масштабні битви добра зі злом та комікси DC.

3. «Одного разу в... Голлівуді» (реж. Квентін Тарантіно)

Дивитися, якщо ви обожнюєте Квентіна Тарантіно, Леонардо ДіКапріо, Бреда Пітта і Марго Роббі, але у вас все не доходили руки до цього шедевра. І якщо ви хочете відправитися назад у часі в Голлівуд 1969 року і побачити ДіКапріо з вогнеметом.

4. «Покемон детектив Пікачу» (реж. Роб Леттерман)

Дивитися, якщо ви в захваті від милого жовтого покемона Пікачу, який стріляє блискавками, і зірки «Дедпула» Раяна Рейнольдса, оскільки головного героя тут озвучує саме він.

5. «Зомбіленд: Подвійний постріл» (реж. Рубен Фляйшер)

Дивитися, якщо вам набридли розмови про кінець світу і ви просто хочете посміятися над тим, як Джессі Айзенберг, Емма Стоун, Вуді Гаррельсон і Ебігейл Бреслін борються з величезною армією зомбі (і намагаються знайти спільну мову в умовах карантину).

6. «Освіта» (реж. Олівія Вайлд)

Дивитися, якщо ви сумуєте за шкільними роками (або просто за школою), любите історії про справжню жіночу дружбу і готові піти у відрив з двома відмінницями на півтори години. І ще не знаєте, хто така Біллі Лурд.

7. «Боротьба з моєю родиною» (реж. Стівен Мерчант)

Дивитися, якщо ви вже закохані у Флоренс П'ю після фільмів «Сонцестояння» і «Маленькі жінки» (і після трейлера «Чорної вдови») і шукаєте новий відмінний фільм з нею в головній ролі, який також є біографічною комедією про відому реслерку.

8. «Хороші хлопці» (реж. Джин Ступницькі)

Дивитися, якщо вам сподобалися попередні безбашенні комедії Сета Рогена «СуперПерці», «Це кінець», «Інтерв'ю» і «Ананасовий експрес».

9. «Чи не романтично це?» (реж. Тодд Штраус-Шульсон)

Дивитися, якщо ви не любите стандартні романтичні комедії і хочете посміятися над їхніми стереотипами і кліше в компанії Ребел Вілсон і Ліама Гемсворта. А також заспівати разом з ними та станцювати.

10. «Історія іграшок 4» (реж. Джош Кулі)

Дивитися всією сім'єю, якщо ви хочете знову відправитися в незабутню пригоду з іграшками Вуді та Баззом і повеселитися від душі.

11. «Трава зеленіша» (реж. Жослін ДеБоер, Доун Люббе)

Дивитися, якщо ви шукаєте дуже нестандартну, дивну і яскраву комедію про домогосподарок, що віднесе вас в паралельний світ.

12. «Божевільна парочка» (реж. Джонатан Левін)

Дивитися, якщо ви вірите в те, що між Шарліз Терон і Сетом Рогеном можливе справжнє кохання. А якщо ні, то у них є дві години, щоб вас переконати.

13. «Мертві не вмирають» (реж. Джим Джармуш)

Дивитися, якщо ви вже подивилися комедійний екшен «Зомбіленд: Подвійний постріл» і хочете побачити, як Адам Драйвер та Білл Мюррей борються із зомбі в новому фільмі культового режисера Джима Джармуша.

14. «Стен і Оллі» (реж. Джон С. Бейрд)

Дивитися, навіть якщо ви нічого не чули про легендарних коміка Стена Лорела і Олівера Гарді, щоб дізнатися про них більше. Їхні ролі тут незрівнянно виконують Стів Куган та Джон Сі Райлі.

15. «Пізньої ночі» (реж. Ніша Ганатра)

Дивитися, якщо ви скучили за дивовижною Еммою Томпсон і хочете побачити, як створюються популярні американські ток-шоу.

10347 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: