Том Генкс і Ріта Вілсон «почувають себе краще» через два тижні боротьби з коронавірусом

23 березня 2020,  23:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Том Генкс поділився радісними новинами щодо свого самопочуття і самопочуття своєї дружини Ріти Вілсон, з якою вони разом захворіли на коронавірус в Австралії.

63-річна зірка фільмів «Форрест Гамп» і «Зелена миля» повідомив сьогодні хороші новини в Твіттері, нагадавши нам, як важливо зараз дотримуватися карантину:

Привіт, народ. Через два тижні після появи наших перших симптомів ми почуваємося краще. Залишатися на карантині працює наступним чином: ви не передаєте його нікому — ви не отримуєте його ні від кого. Здоровий глузд, чи не так?

І на ще більш оптимістичній ноті Генкс додав, що ми, людство, точно впораємося з коронавірусом:

Це займе час, але якщо ми будемо піклуватися одне про одного, допомагати, чим можемо, і відмовимося від деякого комфорту... Це все пройде. Ми з цим впораємося.

Бажаємо подружжю якомога швидше перемогти коронавірус.

На початку року Генкс отримав почесний «Золотий глобус» за внесок в кіномистецтво і був номінований на премію «Оскар» за свою гру в біографічному фільмі «Чудесний день у нашому районі», який ми наполегливо рекомендуємо до перегляду для підняття настрою і віри в людей у складний час.

А влітку ми знову побачимо улюбленого актора на великих екранах в історичному екшені «Грейхаунд: Битва за Атлантику», де він буде боротися з нацистами під час Другої світової війни.

1429 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: