«Чорна вдова»: Таскмайстер копіює Соколине око на новому кадрі фільму від Marvel

19 березня 2020,  22:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У MCU з'явився новий Леголас. Суперлиходій Таскмайстер озброюється луком та стрілами на новому кадрі супергеройського екшену від Marvel Studios «Чорна вдова».

Події фільму «Чорна вдова» будуть розвиватися після подій блокбастера «Перший месник: Протистояння» і покажуть повернення Наташі Романової на батьківщину та її возз'єднання зі своєю першою сім'єю в особі Чорних вдів Єлени Бєлової та Меліни Востокофф і суперсолдата Олексія Шостакова, також відомого як Червоний вартовий.

Об'єднавшись, вони битимуться з суперлиходієм Таскмайстером, який вивчає і копіює супергероїв. І на новому кадрі він запозичив зброю і позу у близького друга Нат Клінта Бартона, відомого як Соколине око.

У другому трейлері Єлена розповідає Наташі, що Таскмайстер тепер є головним в програмі «Червона кімната», яка готує Чорних вдів. Він маніпулює дівчатами і перетворює нове покоління агенток на свою власну армію.

В українському перекладі Таскмайстера назвали Наглядачем.

Хто ховається під його маскою, поки залишається головною загадкою.

В образі Наташі на екрани повернеться Скарлетт Йоханссон, а також компанію їй на новому постері складають Флоренс П'ю, Рейчел Вайс, Девід Гарбор та О.Т. Фагбенлі. Режисером другого сольника MCU про жінку-супергероя стала Кейт Шортланд.

Прем'єра фільму «Чорна вдова» очікується 30 квітня, але поки невідомо, чи відбудеться вона в зазначений день, чи буде перенесена через коронавірус. На офіційній сторінці екшену в Instagram в описі як і раніше вказана дата американської прем'єри 1 травня.

2488 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: