У зірки серіалу «Гра престолів» Крістофера Гів'ю теж виявили коронавірус

18 березня 2020,  22:56 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Норвезький актор Крістофер Гів'ю, найбільш відомий завдяки ролі Тормунда в хітовому серіалі «Гра престолів», повідомив, що самоізолювався вдома разом зі своєю сім'єю після позитивного тесту на коронавірус.

У понеділок, 16 березня, Гів'ю опублікував в соцмережах селфі зі своєю дружиною Грі і розповів, що почуває себе добре і що у нього тільки «легкі симптоми застуди», а не важка форма коронавіруса:

Привіт з Норвегії! Мені шкода повідомляти, що я сьогодні отримав позитивний результат з тесту на COVID-19, коронавірус. Моя сім'я і я самоізолювалися вдома на невизначений період. У нас хороше самопочуття, у мене тільки легкі симптоми застуди. Проте є люди, для яких цей вірус є великим ризиком і може стати жахливим діагнозом, тому я прошу вас бути дуже обережними, мити руки, тримати дистанцію 1,5 метра від інших, дотримуватися карантину, тобто робити все, щоб зупинити поширення вірусу. Разом ми можемо побороти цей вірус і запобігти кризі в наших лікарнях.

Актор нещодавно працював над зйомками 2 сезону фентезійного серіалу «Відьмак», після чого знімальний процес був зупинений, а компанія Netflix повідомила, що в зв'язку з діагнозом Гів'ю будуть проведені «глибоке очищення і дезинфекція» декорацій та знімального майданчика.

Також коронавірус виявили у Тома Генкса, його дружини Рити Вілсон, Ідріса Ельби та Ольги Куриленко. Бажаємо їм всім якнайшвидшого одужання.

Україна, як і багато інших країн, пішла на карантин у зв'язку з загрозою коронавіруса, так що давайте дотримуватися його разом. А щоб не нудьгувати, сидячи вдома, ми підготували для вас список 25 кращих серіалів всіх часів за версією IMDb.

1555 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: