Ольга Куриленко захворіла коронавірусом, але вже почуває себе краще

18 березня 2020,  22:12 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Квант милосердя» та «Світ забуття» Ольга Куриленко розповіла про своє самопочуття після того, як у неї виявили коронавірус.

Декілька годин тому Куриленко поділилася в Instagram селфі в масці ій розповіла про те, як проходить її боротьба з коронавірусом:

Привіт всім! Сьогодні я почуваю себе краще. Мій жар пішов. Я чую, що люди не можуть зрозуміти, де я зараз перебуваю. Я у Лондоні! Як я знаю, що це коронавірус, а не просто грип? Я зробила тест на коронавірус, і він виявився позитивним. Які ліки мені виписали лікарі в якості лікування? НІЯКИХ! Мені сказали прийняти парацетамол, якщо у мене висока температура і у мене все болить.

Також 40-річна актриса, яка родом з Бердянська, поділилася списком вітамінів, що вона приймає для підтримки імунітету, і зазначила, що ці вітаміни ні в якому разі не є ліками від коронавіруса, а просто допомагають організму бути сильнішим, щоб з ним боротися.

Одними з перших зірок світового кіно, у яких виявили коронавірус, стали Том Генкс та його дружина Ріта Вілсон. Вони теж почувають себе добре, але продовжують перебувати в ізоляції, щоб не заразити людей зі слабким імунітетом.

Пам'ятайте, що якщо у вас температура, слабкість і кашель, телефонуйте своєму сімейному лікарю чи в швидку допомогу та самоізолюйтеся вдома. А якщо ви відчуваєте себе добре, то дотримуйтесь правил карантину, уникайте скупчень людей, ретельно мийте руки з милом і не панікуйте.

1508 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: