Крістіан Бейл зіграє головного лиходія у фільмі «Тор: Любов і грім»

14 березня 2020,  19:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової трилогії про Темного лицаря і лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл знову відправиться в супергеройський світ в майбутньому блокбастері від Marvel Studios «Тор: Любов і грім».

У четвертому сольному фільмі про пригоди асгардійського бога «Тор: Любов і грім» Бейл битиметься з Тором, Джейн Фостер та Валькірією, розкрила в інтерв'ю для Entertainment Tonight актриса Тесса Томпсон:

Крістіан Бейл зіграє нашого лиходія, і це буде фантастично. Я читала сценарій, але не можу сказати вам багато. Ми з Наталі [Портман] обмінялися безліччю захоплених повідомлень. Це буде дуже весело.

У екшені «Тор: Любов і грім» на героїню Наталі Портман чекає доленосне перетворення на Жінку-Тора, так що тепер орудувати Мйольніром буде вона.

В образі Тора на екрани повернеться Кріс Гемсворт.

Офіційно не повідомляється, якого саме лиходія з коміксів Marvel зіграє Бейл, так що поки нам залишається тільки гадати.

У режисерського керма проекту знаходиться Тайка Вайтіті, який зняв хітовий блокбастер «Тор: Рагнарок», що вийшов на великі екрани в 2017 році. Сценарій йому допомагала писати Дженніфер Робінсон.

Українська прем'єра екшену «Тор: Любов і грім» очікується 4 листопада 2021 року.

1373 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: