Бенедикт Камбербетч зіграє у фільмах «Ув'язнений номер 760» і «Сила собаки»

9 березня 2020,  21:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стартували зйомки фільмів «Ув'язнений номер 760» і «Сила собаки», головні ролі в яких виконає зірка серіалу «Шерлок» і номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч.

Драма Кевіна Макдональда «Ув'язнений номер 760» розповість про ув'язненого, якого утримують у слідчому ізоляторі американських військових у в'язниці Гуантанамо без пред'явлення звинувачень протягом більше десяти років. Щоб повернути собі свободу, він просить допомоги у адвокатів.

Камбербетч втілить одного з адвокатів цього ув'язненого.

«Сила собаки» буде також драмою, і її головними героями є два брати, які керують великим ранчо в Монтані. Між ними розгорається конфлікт, коли один з них збирається одружитися. Режисером цієї історії виступає Джейн Кемпіон.

А тут актор зіграє одного з ворогуючих братів.

Разом з цим Камбербетч недавно завершив зйомки в байопіку «Луїс Вейн», де компанію йому складе зірка серіалу «Корона» Клер Фой.

У минулому році актор повернувся на екрани в образі Доктора Стренджа в блокбастері «Месники: Завершення», а на початку цього року ви могли побачити його в невеликій ролі в оскароносній кінострічці Сема Мендеса «1917». Також на екрани нарешті вийшов байопік «Війна струмів», де Камбербетч зіграв легендарного вченого Томаса Едісона.

Прем'єри фільмів «Ув'язнений номер 760» і «Сила собаки» очікуються в 2021 році. Який з них зацікавив вас більше? Пишіть в коментарях.

2142 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: