«Пагорб одного дерева»: Софія Буш відсвяткувала день народження Брук Девіс

5 березня 2020,  23:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї середи свій день народження «святкувала» знаменита Брук Девіс з хітового молодіжного серіалу «Пагорб одного дерева», і актриса Софія Буш, яка грала її протягом 9 сезонів, не забула про цей знаменний день.

На честь дня народження своєї культової героїні з серіалу «Пагорб одного дерева» («Школа виживання») Буш зізналася в Instagram, що вона є фаном Брук Девіс номер 1:

4 березня у Брук Девіс день народження. Милі люди завжди говорять мені, що вони є її шанувальниками номер 1, і я мушу зізнатися... Я думаю, що я теж, хлопці й дівчата. Але ви точно можете посперечатися за [звання шанувальника] номер 2. З днем ​​народження, королева Бі. Ти змінила моє життя. #OTHfam

Брук Девіс була однією з учениць школи містечка Три Гілла і капітаном групи підтримки, яка з 2003 року і до цього дня захоплює глядачів різного віку своєю добротою, цілеспрямованістю, характером і здатністю ставати кращою та сильнішою з кожним випробуванням долі.

Так що можете і нас вписати в довгий список її шанувальників номер 1.

Ви також можете знати Буш завдяки фільмам «Здохни, Джон Такер» й «Попутник» та серіалу «Поліція Чикаго», де вона втілила детектива Ерін Ліндсі.

1867 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: