Стартували зйомки фільму «Світ Юрського періоду 3» з Крісом Преттом і Брайс Даллас Говард

26 лютого 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Брайс Даллас Говард оголосила про початок зйомок очікуваного науково-фантастичного фільму про динозаврів «Світ Юрського періоду 3» і розкрила його повну назву.

Нова глава культового франшизи Стівена Спілберга отримала назву «Світ Юрського періоду: Домініон», як повідомила її перша закулісна фотографія з Твіттера виконавиці головної жіночої ролі, яка була опублікована в ніч з вівторка на середу.

Поруч Говард написала:

Отже, це починається. Ласкаво просимо до «Світу Юрського періоду: Домініон». #JurassicWorldDominion #ТримайтесяЗаСвоїЗади

Головну чоловічу роль у новій трилогії виконує зірка «Вартових Галактики» Кріс Претт, а також в даному фільмі повернуться зірки «Парку Юрського періоду» Сем Ніл, Лора Дерн і Джефф Голдблюм.

Ніл дуже радий поверненню у світ динозаврів, про що свідчить його веселий коментар під постом Говард в Твіттері:

Я взяв з собою пластирі, йод та сонцезахисний крем. Немає за що.

Сподіваємося, що йод і пластирі дійсно допоможуть їм під час чергової гонитви за динозаврами, які у кінці фільму «Світ Юрського періоду 2» розбрелися по всьому світу і, судячи з повної назви, тепер будуть боротися за домінацію на планеті з іншими видами живих істот.

Режисером третього фільму трилогії-перезапуску є Колін Треворроу. Прем'єра «Світу Юрського періоду 3» очікується 10 червня 2021 року.

1919 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: