Роберт Дауні мол. поділився веселим закулісним знімком фільму «Дулітл»

7 лютого 2020,  13:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія пригодницького фільму «Дулітл» показує Роберта Дауні мол. з дуже довгою бородою, заплетеною в кіски.

У пригодницькій комедії для всієї родини під назвою «Дулітл» Дауні мол. втілив видатного лікаря і ветеринара Джона Дулітла, який важко переживає смерть своєї дружини, тому сховався від усього світу за стінами власного зоопарку. Але коли королева Великої Британії опиняється при смерті від загадкової хвороби, Дулітл разом зі своїми тваринами відправляється в небезпечну подорож на край землі, щоб відшукати чарівне дерево, чиї плоди здатні зцілювати будь-яку хворобу.

На фотографії зі зйомок, якою Дауні мол. поділився в соцмережах у вівторок, знаменитий доктор позує в масці, фартусі, рукавичках та з хірургічними інструментами в руках, а його довга борода відлюдника в дусі капітана Джека Горобця заплетена в косичку. Так він готується до операції білки, з якою стався неприємний інцидент.

В описі актор повідомив, що запис на прийом відкритий:

Доктор Дулітл готовий вас прийняти...

Цей портрет Дулітла за роботою набрав в Instagram більше 2 мільйонів лайків, включаючи лайк від Раяна Рейнольдса.

На жаль, в прокаті фільм виявився зовсім провальним. При бюджеті в $175 мільйонів він заробив всього $131 мільйон, як повідомляє Box Office Mojo.

Читайте нашу рецензію на фільм «Дулітл».

1379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: