Дивимося український трейлер «Форсажа 9» з Віном Дизелем, Джоном Сіною і Шарліз Терон

1 лютого 2020,  00:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він Дизель воює з Джоном Сіною і Шарліз Терон в першому трейлері пригодницького екшену «Форсаж 9», який йде аж 4 хвилини!

У передостанньому фільмі культової франшизи про гонщиків «Форсаж 9» Домінік Торетто (Дизель) зіткнеться зі своїм минулим в особі молодшого, але не менш накачаного брата Джейкоба (Сіна), який все життя прагнув бути кращим за Дома в усьому, проте став небезпечним найманим вбивцею і злодієм світового масштабу. І тепер лиходійка Сайфер (Терон) наймає Джейкоба, щоб він убив Дома.

Щоб впоратися з ними, Дом та Летті (Мішель Родрігес) звуть на допомогу свою команду в особі Мії (Джордана Брюстер), Теджа (Лудакріс), Романа (Тайріз Гібсон) та Ремзі (Наталі Еммануель).

І дивіться до самого кінця, щоб побачити повернення Хана (Сон Ган) і закричати від радості! Яка різниця, як він повернувся (з того світу), головне, що він знову разом з командою (і все ще не курить).

Як вам перший трейлер? Залишайте свої враження в коментарях.

Українська прем'єра бойовика Джастіна Ліна «Форсаж 9» відбудеться 21 травня. Нижче ви знайдете його локалізовані персональні постери з основними героями, які позують на тлі своїх машин (або мотоцикла) та кольорового диму.

3635 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: