Двейн Джонсон вже активно готується до зйомок «Чорного Адама» в спортзалі

5 січня 2020,  18:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки у нас все ще тривають новорічні свята, голлівудська суперзірка Двейн Джонсон вже активно працює в спортзалі, готуючи своє тіло до зйомок супергеройського екшену «Чорний Адам».

Вчора Скеля знову підтвердив своє масивне прізвисько, опублікувавши в Instagram три фотографії зі спортзалу, де він піднімає гігантські гантелі і штангу, щоб стати антигероєм Чорним Адамом з коміксів DC.

В описі він пообіцяв, що його персонаж розпочне нову еру:

Нова ера. Ієрархія влади в #DCUniverse буде змінена.

За спиною Скелі на останньому фото можна побачити чорно-білий постер з молодим бодібілдером, який теж став всесвітньо знаменитим актором. Впізнали в ньому Арнольда Шварценеггера? Кращої мотивації під час підготовки до ролі супергероя і не придумаєш.

Разом з фото Джонсон повідомив, що зйомки «Чорного Адама» стартують влітку. Його режисером буде Жауме Кольет-Серра. З нетерпінням чекаємо оголошення каста.

Світова прем'єра екшену «Чорний Адам» запланована на 22 грудня 2021 року. Тим часом в цьому році на екрани вийдуть два нових фільми всесвіту DC: «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» (6 лютого) і «Диво-жінка 1984» (4 червня), головні ролі в яких виконають Марго Роббі і Галь Гадот.

31378 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: