«Зоряні війни»: Біллі Ді Вільямс поділився закулісними фото зі зйомок дев'ятого епізоду

30 грудня 2019,  22:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернення легендарного Лендо стало одним з кращих сюжетних поворотів фінальної глави саги «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», і актор Біллі Ді Вільямс був щасливий знову відправитися в далеку-далеку галактику.

Виконавець ролі Лендо Калріссіана у всесвіті «Зоряні війни» вирішив порадувати своїх численних шанувальників ексклюзивними фотографіями зі знімального майданчика дев'ятого епізоду, опублікувавши вчора в Instagram три знімки з підписом:

У мене ніколи не було сумнівів щодо цього... #theriseofskywalker

На першому фото Вільямс позує в знаменитому вбранні Лендо жовтій сорочці і сірому плащі разом з Дейзі Рідлі, яка втілює Рей.

Далі слідує фото, де Джон Бойєга, який грає Фінна, намагається здаватися крутим поруч з легендарним Вільямсом, а от Оскар Айзек, він же По Демерон, не може стримати посмішки і нагадує будь-кого з нас, якщо б нам вдалося сфотографуватися з цим актором.

А останній знімок показує Лендо в його новому костюмі і масці, які допомогли приховати його зовнішність до потрібного моменту.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї фільму і подивитися інші фотографії зі зйомок з участю цих акторів.

Квитки на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» ви знайдете в нашій афіші. Детальніше про заключний епізод читайте в нашій рецензії.

1704 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: