«Диво-жінка 1984»: Диво-жінка літає на новому кадрі свого сиквела

26 грудня 2019,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий кадр супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» показує головну героїню в незвичайній ситуації в торговому центрі.

Журнал Empire представив новий кадр сиквела «Диво-жінки», чиї події будуть розвиватися у 1984 році, і він відправляє Діану Принц (Галь Гадот) в найпопулярніше місце для проведення вільного часу в США у 80-х торговий центр.

Ось тільки Діана прийшла туди не за покупками, а щоб зловити якогось лиходія. На кадрі супергероїня летить на своєму Ласо правди по торговому центру, одягнена в свій червоно-синій костюм.

За ким вона женеться чи від кого намагається втекти, залишається загадкою, але в сиквелі амазонка зіткнеться одразу з двома суперлиходіями: Барбарою Мінервою (Крістен Віг), відомою як Гепарда, та Максвеллом Лордом (Педро Паскаль).

Також у 80-х опиниться відважний пілот Стів Тревор (Кріс Пайн), з яким Діана познайомилася під час Першої світової війни. Він буде красуватися в спортивному костюмі, як показують нові персональні постери.

Режисером сиквела виступає Петті Дженкінс, яка зняла першу сольну пригоду нашої улюбленої амазонки. В кінотеатри України фільм «Диво-жінка 1984» прилетить на початку літа, 4 червня.

1691 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: