«Людина-павук: Далеко від дому»: концепт-арт альтернативних костюмів Містеріо

16 грудня 2019,  21:45 | Новини фільмів

Розглядаємо чудові альтернативні дизайни костюма суперлиходія Містеріо з супергеройського екшену Джона Воттса «Людина-павук: Далеко від дому», який вийшов на екрани влітку.

Голова відділу візуальної розробки Marvel Studios Раян Майнердінг поділився 9 новими концепт-артами блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому», які розкривають різні дизайни костюма та шолома головного лиходія Квентіна Бека, відомого як Містеріо. Його втілив Джейк Джилленхол.

За сюжетом фільму Квентін прибув на нашу Землю з паралельного світу, так що його костюм повинен був бути по-справжньому позаземним.

В результаті його вбрання вийшло схожим на асгардійський костюм Тора (Кріс Гемсворт), але були й інші цікаві варіанти у дусі людини з майбутнього чи Віжена (Пол Беттані), а не прибульця з паралельного світу.

На ранній стадії розробки персонажа Містеріо міг отримати фіолетовий або сірий плащ замість бордового, як у фільмі, а також зелені обладунки чи металевий нагрудник, який більше нагадує костюм Залізної людини (Роберт Дауні мол.).

Який з варіантів костюма Містеріо вам подобається найбільше? Чи є серед цих альтернативних версій костюм кращий за той, який показали у фільмі? Пишіть в коментарях.

3188 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: