4 персональних постера з героями та лиходіями екшену «Диво-жінка 1984»

13 грудня 2019,  12:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо у 1984 рік! Нові персональні постери супергеройського фільму «Диво-жінка 1984» дозволяють краще розглянути костюми Діани Принц, Стіва Тревора, Барбари Мінерви і Максвелла Лорда.

У сиквелі «Диво-жінки» ми побачимо принцесу амазонок Діану в 1980-х роках, де на неї чекає зустріч з коханим і битва з двома суперлиходіями.

Чотири персональних постера, чиї локалізовані версії ви можете розглянути нижче, показують Діану в її новому золотому костюмі, який, як зазначила Галь Гадот під час конвенції CCXP, «виглядає красиво, але носити дуже незручно».

На другому постері зображений відважний пілот Стів Тревор (Кріс Пайн), з яким Діана познайомилася в часи Першої світової війни. Він загинув наприкінці першого фільму, але знову повернеться, і, за словами режисера Петті Дженкінс, його повернення не було випадковим і зіграє в сюжеті фільму ключову роль.

Далі ми можемо побачити Барбару Мінерву (Крістен Віг), яка перетворюється на суперлиходійку Гепарду, та підступного лиходія Максвелла Лорда (Педро Паскаль). Барбара одягнена в сукню з анімалістичним принтом, яка натякає на її альтер-его, а Максвелл хизується в стильному костюмі з 1980-х, а його годинник і перстень на пальці підкреслюють його статус.

Разом з ними в сиквелі з'являться у флешбеках легендарні амазонки королева Іполіта (Конні Нільсен) та генерал Антіопа (Робін Райт), але оскільки на цей раз у них будуть не настільки значні для розвитку сюжету ролі, як у першому фільмі, то на постерах їх поки не видно.

В кінотеатри України екшен «Диво-жінка 1984» увірветься влітку, 4 червня.

2022 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: