«Чорна вдова»: перший погляд на костюм суперсолдата Червоного вартового

3 грудня 2019,  17:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер супергеройського фільму «Чорна вдова» представив нового суперсолдата всесвіту Marvel, якого звуть Червоний вартовий.

У своєму першому сольному фільмі «Чорна вдова» супергероїня та супершпигунка Наташа Романова (Скарлетт Йоханссон) вирішить відправитися додому, щоб зустрітися зі своїми колегами тих давніх часів, коли вона була на службі у Росії.

Вона возз'єднається з іншими Чорними вдовами Єленою Бєловою (Флоренс П'ю) та Меліною Востокофф (Рейчел Вайс), а також з давнім другом Алєксеєм Шостаковим, який є суперсолдатом Червоним вартовим відповіддю Росії на створення Капітана Америка (Кріс Еванс).

Як і Кеп, він володіє великою силою і витривалістю, але в його бороді можна помітити сивину, так що він повинен бути старшим (якщо не брати до уваги той час, поки Стів Роджерс спав у кризі).

Роль Червоного вартового виконує зірка серіалу «Дивні дива» та фільму «Хеллбой» Девід Гарбор, і в тизер-трейлері ми бачимо, як він знову надягає свій червоно-білий костюм з великою зіркою на грудях, і зазначає, що той «все ще йому якраз».

Розглянути його костюм і шолом ви можете на кадрах нижче.

В український прокат екшен «Чорна вдова» прибуде навесні, 30 квітня.

5299 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: