«Джентльмени»: МакКонахі, Ганнем, Докері, Фаррелл і Грант на новому українському постері

26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Офіційний синопсис нового творіння культового британського режисера говорить:

Фільм «Джентльмени» покаже небезпечне, але захоплююче життя американського емігранта Мікі Пірсона, який побудував в Лондоні дуже прибуткову імперію марихуани. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче продати свою імперію і назавжди вийти з бізнесу, місцеві гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його справу. Але Мікі так просто не візьмеш.

Роль Мікі Пірсона виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі. Його праву руку у бізнесі втілить Чарлі Ганнем, а дружину Мішель Докері.

Компанію їм складуть Колін Фаррелл, Г'ю Грант, Джеремі Стронг та Генрі Голдінг, усіх з яких ви можете побачити на постері нижче.

Також новий постер нагадує нам, що в український прокат фільм «Джентльмени» вийде 30 січня 2020 року, і обіцяє показати «кримінал найвищого класу».

1899 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: