Дивимося четвертий трейлер мультфільму «Шпигуни під прикриттям» з Віллом Смітом

19 листопада 2019,  01:21 | Новини фільмів

Супершпигун Ленс Стерлінг готовий рятувати світ зі своїм новим напарником. У понеділок студія 20th Century Fox випустила новий секретний трейлер свого пригодницько-комедійного мультфільму «Шпигуни під прикриттям».

Офіційний синопсис мультфільму «Шпигуни під прикриттям», який зняли режисери Нік Бруно і Трой Квон, говорить:

Супершпигун Ленс Стерлінг і молодий вчений Волтер Бекетт є абсолютними протилежностями. Ленс — спокійний, вкрадливий і чарівний. А Волтер... ні. Зате хлопець компенсує відсутність соціальних навичок своїм розумом і винахідливістю, створюючи круті гаджети для епічних місій Ленса. Але коли події приймають несподіваний оборот, Ленс і Волтер змушені покладатися лише один на одного. І якщо ця дивна парочка не зможе працювати як єдина команда, весь світ буде в небезпеці.

Голосом Ленса в оригіналі є зірка франшиз «Люди в чорному» та «Погані хлопці» Вілл Сміт, а його несподіваного напарника Волтера озвучує зірка супергеройського блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд.

Також в оригіналі можна буде почути голоси акторів Карен Гіллан, Бена Мендельсона, Рейчел Броснахен, Рашиди Джонс, Масі Оки та D.J. Халеда.

Нижче ви знайдете персональні постери з основними героями мультфільму. Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї і подивитися інші постери.

В український прокат «Шпигуни під прикриттям» увірвуться 25 грудня.

3639 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: