Фелісіті Джонс і Шейлін Вудлі зіграють у фільмі «Останній лист від твого коханого»

15 листопада 2019,  20:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в екранізації роману Джоджо Мойєс «Останній лист від твого коханого» виконають номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс і номінантка на премію «Золотий глобус» Шейлін Вудлі.

«Останній лист від твого коханого» («Last Letter from Your Lover») розповість про молоду журналістку з Лондона на ім'я Еллі. Вона стає одержимою серією листів про захоплюючий роман двох людей з 1960-х, які вона раптом знаходить в архіві своєї газети.

Роль Еллі виконає Джонс, а Вудлі зіграє Дженніфер Стерлінг з 1960-х, героїню тих самих любовних листів.

Компанію їм складуть актори Джо Елвін і Каллум Тернер.

Зйомки фільму стартували у жовтні і все ще тривають. Його режисером виступає Августін ФріззеллНіколи не повертайтеся», «Ейфорія»).

Для Мойєс це буде не перша адаптація її роману для широкої аудиторії. У 2016 році за мотивами її книги була знята романтична кінострічка «До зустрічі з тобою» з Емілією Кларк і Семом Клафліном.

У цьому році Вудлі повернулася на телеекрани у 2 сезоні хітового драматичного серіалу «Велика маленька брехня», а Джонс скоро можна буде побачити в кінотеатрах в пригодницькому фільмі «Аеронавти».

Прем'єра мелодрами «Останній лист від твого коханого» очікується у 2020 році, але точної дати виходу на екрани у неї поки немає.

6060 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: