Наомі Гарріс зіграє лиходійку в сиквелі «Венома»

20 жовтня 2019,  01:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Наомі Гарріс збирається знову примірити образ лиходійки в супергеройському екшені «Веном 2».

Гарріс веде переговори зі студією Sony з приводу ролі суперлиходійки Вереск у продовженні хітового блокбастера «Веном», повідомляє Deadline.

В коміксах Marvel Вереск (Shriek) була пособницею і коханою суперлиходія Клетуса Кессіді, відомого як Карнаж, в ролі якого на екрани повернеться Вуді Гаррельсон. Карнажа представили в сцені після титрів першого «Венома», і він миттєво став улюбленцем у шанувальників коміксів.

Роль Едді Брока, в якому живе іншопланетний паразит Веном, виконує Том Гарді. Разом з ним у сиквелі повернеться Мішель Вільямс, яка грає його колишню наречену Енн Вейінг та Жінку-Веном.

На посаді режисера сиквела Рубена Фляйшера замінив Енді Серкіс, який як ніхто інший розуміє бідного Едді, адже він сам багато років грав персонажа з роздвоєнням особистості Ґолума у франшизі «Володар перснів».

Раніше Гарріс втілювала лиходійку Тію Дальму у пригодницьких картинах «Пірати Карибського моря: Скриня мерця» і «Пірати Карибського моря: На краю світу». А в майбутньому її можна буде побачити в образі агентки Ів Маніпенні в ювілейному фільмі про Джеймса Бонда «007: Не час помирати».

Українська прем'єра екшену «Веном 2» планується 1 жовтня 2020 року.

2589 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: