Зйомки «Доктора Стренджа 2» з Багряною відьмою можуть розпочатися в січні

13 жовтня 2019,  01:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного року Бенедикт Камбербетч знову примірить костюм наймогутнішого мага у всесвіті на знімальному майданчику супергеройського екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля».

Сюжет другої пригоди мага Стівена Стренджа, який воліє, щоб його називали Доктор Стрендж, поки не розкривається, але цей фільм буде першим горором MCU, так що готуйтеся до чогось чарівного і моторошного одночасно.

Точна дата старту зйомок сиквела «Доктора Стренджа» тримається в таємниці, але Discussing Film повідомляє, що компанія Marvel Studios збирається приступити до його виробництва у січні 2020 року у Великій Британії, де зараз знімають супергеройський екшен «Вічні».

Компанію Стренджу в його новому сольнику складуть Багряна відьма (Елізабет Олсен) та його вірний соратник і колега по магічному цеху Вонг (Бенедикт Вонг).

Режисером їхньої спільної пригоди буде Скотт Дерріксон.

Українська прем'єра екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» запланована на 6 травня 2021 року. Він буде одним з трьох фільмів Marvel Studios, які вийдуть на екрани в 2021 році. Компанію йому складуть ще два сольника «Шан-Чі і легенда десяти кілець» та «Тор: Любов і грім».

2458 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: