Перший погляд на Семюела Л. Джексона та Ентоні Макі у фільмі «Банкір»

7 жовтня 2019,  20:01 | Новини фільмів

Зірки всесвіту Marvel та супергеройського екшену «Перший месник: Друга війна» Семюел Л. Джексон і Ентоні Макі возз'єднуються на першому кадрі біографічного фільму «Банкір».

Байопік «Банкір» розповість історію перших афро-американських банкірів в США, і Джексон з Макі зіграють двох з них Джо Морріса та Бернарда Гарретта, які в 1950-х роках, у розпал сегрегації, ризикнули заснувати своє власне агентство нерухомості.

Дебютний кадр показує їхніх персонажів за вечерею в дорогому ресторані, де вони сидять за столиком, одягнені в шикарні костюми, а на пальцях героя Джексона поблискують золоті персні. Обидва актори виглядають так, ніби когось уважно слухають, але їх співрозмовник (або співрозмовники) залишився за кадром.

Джексон і Маки вже неодноразово працювали разом, знімаючись у фільмах від Marvel Studios, де вони втілюють директора Щ.И.Т.а Ніка Ф'юрі та супергероя Сема Вілсона, відомого як Сокіл. Востаннє вони з'явилися разом в цих образах у блокбастері «Месники: Завершення».

Компанію цьому дуету в байопіку режисера Джорджа Нолфі складуть Ніколас Голт, Ніа Лонг, Джессі Ашер, Колм Міні та Пол Бен-Віктор.

У світовий прокат «Банкір» вийде 6 грудня.

1639 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: