Дженніфер Лопез приступила до зйомок нової комедії з Овеном Вілсоном

3 жовтня 2019,  19:03 | Новини фільмів

В мережу потрапили перші фотографії зі знімального майданчика нової романтичної комедії «Одружись зі мною», головну роль в якій виконує актриса і співачка Дженніфер Лопез.

У середу, 2 жовтня, Лопез була помічена на вулицях Нью-Йорка в шикарній червоній сукні з паєток, в якій вона знімалася в сценах для свого нового фільму.

Поруч з нею на фото можна побачити зірку серіалу «Гра престолів» Джона Бредлі в синьому костюмі з бейджиком, який поспішає за головною героїнею, коли вона покидає будівлю.

Фільм «Одружись зі мною» розповість про поп-зірку Кет Вальдес (Лопез), яку кидає її наречений-рок-зірка за декілька хвилин до їхнього весілля в Madison Square Garden, і вона вирішує вийти заміж за першого хлопця з натовпу.

Разом з Лопез та Бредлі в романтичній комедії режисера Кет Койро знімаються Овен Вілсон, Сара Сілверман та співак Малума.

Прем'єра кінострічки «Одружись зі мною» відбудеться у 2020 році, а поки ви все ще можете застати Лопез в українських кінотеатрах в кримінальному фільмі «Шахрайки з Волл-стріт», за роль в якому їй пророкують номінацію на «Оскар».

1713 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: