Дивимося перший фрагмент фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі

30 вересня 2019,  15:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рогата фея Анджеліна Джолі приходить на звану вечерю до злої королеви Мішель Пфайффер, і знайомство сімей обертається взаємними звинуваченнями у першому фрагменті діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Сиквел «Чаклунки» покаже, як принцеса Аврора (Ель Фаннінг) збирається заміж за принца Філіпа (Гарріс Дікінсон), і Малефісенту (Анджеліна Джолі) разом з Діавалем (Сем Райлі) запрошують на королівську вечерю, щоб познайомитися з батьками принца королевою Інгріт (Мішель Пфайффер) та королем Джоном (Роберт Ліндсей).

Під час вечері королева згадує історію про те, як Малефісента прокляла маленьку Аврору, щоб та спала вічним сном, не називаючи їхніх імен, і король жахається, не розуміючи, хто може зробити таке з безневинною дитиною. На що чаклунка багатозначно відповідає: «Є багато тих, хто полює на невинних. Впевнена, що ваш народ з цим погодиться».

Під «ваш народ» вона має на увазі людей, як пояснює королева Інгріт. І тут Малефісента говорить про те, що «з боліт пропадають феї, їх викрадають люди», і, хоча король нічого про це не знає, вона зазначає, що «хтось повинен був віддати для цього наказ».

Минулого тижня вийшов новий український постер фільму «Чаклунка: Повелителька темряви» з Малефісентою, Авророю та Інгріт, який ви можете розглянути нижче.

Так що сподіваємося, що прем'єра нового фентезі від режисера фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» Хоакіма Роннінга все-таки відбудеться 17 жовтня, як було заплановано раніше.

4295 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: