З'явився новий трейлер фільму «Ірландець» від Мартіна Скорсезе

26 вересня 2019,  15:33 | Новини фільмів

Володар 2 премій «Оскар» Роберт Де Ніро грає небезпечного найманого вбивцю в офіційному трейлері біографічної драми з кримінальним ухилом «Ірландець», яку зняв його давній друг Мартін Скорсезе.

Новий фільм режисера об'єднає трьох легендарних акторів кіно про гангстерів минулої епохи Роберта Де Ніро, Аль Пачіно і Джо Пеші, щоб розповісти історію Френка Ширана (Де Ніро), ветерана Другої світової війни, який став найманим вбивцею і працював на одних із найбільш жорстоких бандитів 20 століття. У центрі подій фільму буде одна з головних загадок американської історії — зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Пачіно) у 1975 році, чиє вбивство приписують Ширану.

Для цієї ролі Де Ніро омолодили за допомогою комп'ютерних технологій, і вийшло досить переконливо, що ви самі можете побачити в новому трейлері (див. вище).

Дочку головного героя Пеггі Ширан втілить зірка франшизи «Люди Ікс» Анна Пеквін, яка отримала свій «Оскар» в 11 років, ставши другою наймолодшою лауреаткою в історії цієї премії.

Автором сценарію історії Ширана та Гоффа став Стівен Зелліан, лауреат премії «Оскар» за легендарний фільм Стівена Спілберга про Другу світову війну «Список Шиндлера».

Спочатку, 1 листопада «Ірландець» вийде в обмежений американський прокат, а з 27 листопада він буде доступний до перегляду увсім передплатникам Netflix. Так що українським глядачам теж доведеться чекати його релізу онлайн.

На наступному тижні Де Ніро можна буде побачити в очікуваному кримінальному фільмі «Джокер», де його персонаж, телеведучий Мюррей Франклін, яким одержимий головний герой, був натхненний фільмом Скорсезе «Король комедії».

2766 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: