Мультфільм «Роксолана» буде про «girl power» легендарної української дівчини

25 вересня 2019,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці мультфільму «Викрадена принцеса» готують новий анімаційний проект «Роксолана», який надихнула легендарна українська героїня і який «буде дуже веселим, сповненим екшену, магії і пригод».

«Роксолана» буде третім повнометражним мультфільмом української кіностудії Animagrad після «Викраденої принцеси» і «Мавки», і розповість про просту українську дівчину, яка повинна зупинити світову війну і допомогти турецькому султану врятувати його власне життя.

Продюсерка Анна Єлісєєва розкриває перші деталі про головну героїню:

У мультфільмі юна Роксолана не буде схожа на свій історичний прототип, скоріше на флер легенд про нього. В основі образу стоятимуть такі риси характеру, як сміливість, рішучість і вміння захистити себе. Як кажуть наші західні колеги, це все про girl power.

Творці підкреслюють, що їх «Роксолана» не буде історичною картиною, а повідає про пригоди знаменитої героїні в казковому ключі.

Також Єлісєєва розповіла, чим «Роксолана» відрізнятиметься від «Викраденої принцеси» :

Мультфільм буде дуже веселим, сповненим екшену, магії та пригод. Основною відмінністю Роксолани від «Викраденої принцеси» буде більша гротескність образів та анімації, сміливість та радикальність ідей. Досвід, якого ми набуваємо під час роботи над усіма нашими проектами, надзвичайно допомагає нам в роботі.

Прем'єра «Роксолани» очікується в 2021 році, а поки ми з нетерпінням чекаємо реліз другого мультфільму Animagrad «Мавка», який відбудеться у 2020 році.

3375 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: