Дзідзьо та Оля Полякова поміняються тілами в новій комедії «Зірки за обміном»

24 вересня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська кіностудія FILM.UA оголосила про свій новий комедійний проект «Зірки за обміном», головні ролі в якому виконають зірки вітчизняного шоу-бізнесу Михайло Хома та Оля Полякова.

У понеділок, 23 вересня, компанія Kinorob з FILM.UA Group приступила до роботи над новою українською комедією «Зірки за обміном» спільно з Secret Service Entertainment Agency.

Ця історія буде про двох непримиренних суперників на сцені Полю Молякову та Хому Михайлівського, ролі яких виконають Полякова та Дзідзьо. Одного разу вони опиняються в тілах одне одного і повинні докласти чимало зусиль, щоб повернути свої життя назад.

Продюсер фільму Єгор Олесов розповів про формат фільму — це буде сімейна комедія — і про те, що він буде про справжні цінності та людські стосунки:

Якісні українські комедії захоплюють все більше глядачів та стають все більш популярними. А особливо цікавий та потрібний жанр сімейної комедії. Для створення «Зірок за обміном» ми об’єднали зусилля з провідними професіоналами шоу-бізнесу та сподіваємося, що ця співпраця й наш спільний досвід принесуть чудовий результат. Попри яскравий розважальний формат фільму, наша історія передусім про справжні цінності й стосунки та про емоції, що властиві кожному з нас.

А ще один продюсер «Зірок за обміном» Михайло Ясинський додає:

Наша історія про те, що найголовніше та найважливіше завжди поруч, треба тільки відірватися від своїх амбіцій та нав’язливих ідей і помітити це. Про те, що від проблем не треба втікати, не треба закривати на них очі та що секрет щастя в увазі до людей, які вас люблять.

Для Полякової і Дзідзьо це буде вже не перший досвід зйомок у кіно одне з одним — на початку року їх можна було побачити в одному кадрі в комедії для дорослих «Свінгери 2», де герой Дзідзьо намагався розкрити героїні Полякової та її екранному чоловікові Михайлу Кукуюку їхні сексуальні чакри.

Дати прем'єри у комедії «Зірки за обміну» поки немає. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб залишатися в курсі.

2298 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: