Розамунд Пайк знову примірить ту зачіску із «Загубленої» в своєму новому фільмі

17 вересня 2019,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ту знамениту стрижку боб, з якою героїня Розамунд Пайк Емі Данн з'явилася у кінці фільму «Загублена»? Актриса знову примірить її на великому екрані.

У кримінальній драмі з елементами трилера «Мені не все одно» («I Care a Lot») Пайк зіграє дуже успішного законного опікуна Марлу Грейсон, яка знає, як використовувати закон у своїх інтересах і на шкоду своїм літнім клієнтам, живучи розкішним життям за їхній рахунок. Але коли у її наступної, здавалося б, невинної жертви з'являються небезпечні секрети, Марла повинна використовувати кожен грам свого розуму і хитрості, щоб залишитися в живих.

На фотографії зі зйомок, якою поділився сайт IMDb (див. нижче), можна побачити, що героїня Пайк буде з такою ж самою зачіскою, з якою ми бачили актрису в культовому трилері Девіда Фінчера «Загублена», що приніс їй номінацію на «Оскар». Хто знає, раптом ця коротка стрижка принесе їй удачу і на цей раз.

Разом з Пайк у фільмі зіграють володар премії «Золотий глобус» Пітер Дінклейдж, він же Тиріон Ланністер з серіалу «Гра престолів», та актриса Ейса Гонсалес, відома завдяки екшену «На драйві» та фантастичному бойовику «Аліта».

Сценаристом і режисером цієї історії виступає Дж. Блейксон, який зняв «Зникнення Еліс Крід» і «П'яту хвилю».

Прем'єра драми «Мені не все одно» відбудеться в 2020 році.

Минулого тижня вийшов тизер-трейлер біографічного фільму «Радіоактивно», де Пайк втілить геніальну вчену Марію Кюрі.

2806 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: