Майкл Фассбендер зіграє у байопіку від режисера екшену «Тор: Рагнарок» Тайки Вайтіті

14 вересня 2019,  21:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році Майкл Фассбендер попрощався зі всесвітом «Люди Ікс», поклавши на полицю шолом Магніто, і тепер готовий взути футбольні бутси і зіграти тренера у фільмі Тайки Вайтіті «Next Goal Wins».

В п'ятницю журнал The Hollywood Reporter повідомив, що Фассбендер веде переговори з режисером Тайкою Вайтіті, щоб зіграти центральну роль в його наступному фільмі «Next Goal Wins».

Спортивна драма «Next Goal Wins» буде заснована на однойменній документальній кінокартині, яка розповіла, як національна футбольна команда Американського Самоа та їхній тренер Томас Ронген прагнули перетворитися з багаторічних невдах на команду, яка гідна участі у відбірковому турнірі Чемпіонату світу з футболу.

Фассбендер збирається зіграти в цій історії тренера Томаса Ронгена і поки є єдиним актором, чиє ім'я асоціюється з даним проектом. Кастинг на ролі футболістів триває.

Вайтіті прославився на весь світ завдяки блокбастеру «Тор: Рагнарок», а минулого тижня він представив на кінофестивалі в Торонто неординарну комедію про Другу світову війну «Кролик Джоджо», де також зіграв сатиричну пародію на Адольфа Гітлера.

В планах у новозеландця повернутися до світу Marvel і зняти супергеройський екшен «Тор: Любов і грім», чий реліз запланований на 2021 рік, так що біографічну драму «Next Goal Wins» він повинен встигнути завершити до свого возз'єднання з богом грому.

Влітку Фассбендера можна було побачити в супергеройському фільмі «Люди Ікс: Темний фенікс», де він в останній раз зіграв мутанта Магніто. На рахунку актора є 2 номінації на премію «Оскар»: за другорядну роль у драмі «12 років рабства» і за головну роль в байопіку «Стів Джобс».

1840 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: