Другий трейлер серіалу «Ненсі Дрю» лякає старою легендою і примарами

13 вересня 2019,  18:12 | Новини серіалів

Готові розгадати страшну таємницю разом зі знаменитою дівчиною-детективом? Тоді сміливіше дивіться другий трейлер американського детективного серіалу «Ненсі Дрю», який лякає нас примарою Люсі Сейбл, морської королеви з трагічною долею.

Ненсі Дрю (Кеннеді МакМанн) блискуча дівчина-детектив, яка знайшла своє покликання у розгадуванні загадок у своєму рідному місті Горсшу-Бей, штат Мен, до тих пір, поки передчасна смерть її матері не зірвала плани коледжу Ненсі. Розбита смертю матері, Ненсі зарікається розкривати злочини і з нетерпінням викреслює дні, поки вона не зможе знову подати заяву до коледжу. Але коли місто вражає вбивство місцевої світської левиці, Ненсі виявляється головною підозрюваною у злочині...

Чи може в цьому злочині бути замішаний привид Люсі? Ненсі знову береться за справу й не дасть злочинцю розгулювати на свободі.

Інших постійних персонажів цього детектива зіграють Тунджі Касім, Медісон Джайзані, Алекс Саксон, Леа Л'юїс, Скотт Вулф і Адам Біч.

Також трейлер і новий постер, який ви можете розглянути нижче, повідомляють, що прем'єра серіалу «Ненсі Дрю» відбудеться 9 жовтня.

2031 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: