Добро проти Зла: з'явився постер фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера»

28 серпня 2019,  19:13 | Новини фільмів

Офіційний постер очікуваного науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» показує епічний поєдинок між Рей і Кайло Реном, від результату якого буде залежати доля всієї галактики.

Разом з ретроспективним трейлером фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» на конвенції D23 був розкритий офіційний постер заключної частини третьої трилогії, чиї події розвиваються в далекій-далекій галактиці.

На постері головна героїня Рей, яку грає Дейзі Рідлі, озброївшись синім світловим мечем джедаїв, відважно б'ється з Кайло Реном, онуком лиходія Дарта Вейдера, в образі якого повернеться Адам Драйвер.

У цей час над ними височить страшне обличчя імператора Палпатіна, чий сміх ми вже чули в трейлерах. В якому б вигляді він не повернувся в дев'ятому епізоді, це буде пов'язано з перетворенням головної героїні на темну Рей, яка візьме в руки зброю Дарта Мола, як стало відомо днями.

Українська прем'єра науково-фантастичного фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який зняв Джей Джей Абрамс, відбудеться 19 грудня.

2555 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: