Перший погляд на темну Рей у фантастиці «Зоряні війни: Сходження Скайвокера»

26 серпня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» показав, як буде виглядати Рей під впливом Темної сторони Сили.

Під час конвенції D23, яка пройшла на цих вихідних і була присвячена найбільш очікуваним проектами студії Disney, був показаний ретроспективний трейлер дев'ятого епізоду всесвіту «Зоряні війни», наприкінці якого з'явилася темна Рей.

В трейлері Рей одягнена в чорну накидку з капюшоном і озброєна червоним двоклинковим світловим мечем, який розкладається в довгу і дуже небезпечну палицю. Раніше такою зброєю управлявся лиходій Дарт Мол, який вперше з'явився на екрані під час подій фільму «Зоряні війни: Епізод 1 – Прихована загроза».

Дев'ятий епізод збирається повернути імператора Палпатіна, чий голос можна почути в трейлерах за кадром, так що він напевно буде причетний до перетворення Рей. Невже вони з Кайло Реном поміняються місцями, і йому доведеться зупинити головну героїню, коли та обере Темну сторону? Як ви гадаєте?

Роль Рей виконує актриса Дейзі Рідлі, а в образі Кайло Рена на великі екрани повернеться Адам Драйвер.

У кінотеатри України фільм «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», режисером якого виступає Джей Джей Абрамс, прибуде 19 грудня.

29145 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: