Ділан Спроус зіграє «чортового Тревора» в сиквелі фільму «Після»

16 серпня 2019,  01:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту продовження популярної мелодрами «Після 2» приєднався зірка серіалу «Все тіп-топ, або Життя Зака і Коді» Ділан Спроус.

Романтична історія кохання двох тінейджерів «Після», заснована на однойменному романі-бестселері письменниці Анни Тодд, вийшла на екрани минулої весни, і Голлівуд вже готує її сиквел, адже фільму Дженні Гейдж вдалося зібрати у світовому прокаті $69,4 млн при бюджеті в $14 млн.

Сиквел буде екранізацією другого роману про невинну дівчину Тесса і хлопця-маніпулятора Гардіна, де закохані намагаються подолати свої розбіжності і зберегти відносини. Але на шляху до щастя пари може встати минуле Гардіна.

В ролях Теси і Гардіна на екрани повернуться Джозефіна Ленгфорд та Гіро Файнс-Тіффін. Спроус зіграє героя на ім'я Тревор, колегу Тесси, якого ненавидить Гардін. Сам актор описує його як «чортового Тревора», повторюючи слова Гардіна з другої книги.

Режисером сиквела буде Роджер Камбл, який зняв культовий фільм «Жорстокі ігри» з Сарою Мішель Геллар, Раяном Філіпом та Різ Візерспун.

Кілька років тому Спроуса можна було побачити в головній ролі в горор-трилері «Dismissed». У Ділана є брат-близнюк Коул Спроус, який зараз знімається в серіалі «Рівердейл».

Прем'єра фільму «Після 2» очікується в 2020 році.

8420 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: