Перший кадр 12 сезону серіалу «Доктор Хто» розкриває повернення монстрів джудунів

14 серпня 2019,  19:04 | Новини серіалів

Пам'ятаєте тих носорогоподібних міжгалактичних поліцейських, з якими складно знайти спільну мову? Старі монстри повертаються на новому кадрі 12 сезону легендарного науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Вперше джудуни, що схожі на людей з головами носорогів, були представлені в серіалі під час епохи Десятого Доктора Девіда Теннанта у серії «Сміт і Джонс», яка вийшла на екрани в 2007 році.

І тепер з ними зіткнеться Тринадцята у втіленні Джоді Віттакер в одній із серій 12 сезону, повідомляє шоураннер серіалу Кріс Чібнелл.

Но! Шо! Бло! Джудуни увірвалися в світ «Доктора Хто» на повну силу, і вулиці Глостера не в безпеці. Якщо комусь є що приховувати, зізнайтеся зараз. Джудуни не беруть полонених і не зупиняться ні перед чим, щоб виконати свою місію! Вся команда «Доктора Хто» в рівній мірі рада і налякана, щоб привітати їх назад це одне з багатьох частувань, які ми приготували для глядачів в наступних серіях.

Запрошеним актором у серії з джудунами стане Ніл Ст'юк.

Поліцейські-носороги будуть не єдиними знайомими глядачам монстрами, які з'являться в майбутньому сезоні. Тринадцята також зіткнеться віч-на-віч з кіберлюдьми.

Прем'єра 12 сезону серіалу «Доктор Хто» відбудеться у 2020 році.

2209 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: