Мілла Йовович втретє стане мамою

8 серпня 2019,  19:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «П'ятий елемент» Мілла Йовович поділилася радісною і хвилюючою новиною про те, що вони з чоловіком Полом В. С. Андерсоном чекають на третю дитину.

У середу 43-річна Йовович опублікувала в Instagram фотографію свого зростаючого живота і розповіла, що шлях до нової вагітності був для неї дуже тернистим:

Знову вагітна. Після того як я дізналася 13 тижнів тому, що я вагітна, у мене були змішані почуття, починаючи від повної радості до жахливого страху. Через свій вік і викидня під час останньої вагітності я не хотіла прив'язуватися до цієї потенційної дитини занадто швидко. Це було не весело, і останні кілька місяців ми з моєю сім'єю жили як на голках, очікуючи купи різних результатів аналізів і проводячи більшість свого часу в кабінетах лікарів. Слава богу, все обійшлося, і ми дізналися, що нас благословили ще однією дівчинкою!

Наприкінці поста актриса додала, що буде ділитися з підписниками своїм прогресом, і це напевно стане важливою підтримкою для багатьох жінок, які самі переживають непросту вагітність:

У будь-якому випадку побажайте мені і моїй дитині удачі! Посилаю вам багато любові і буду розповідати вам про свій прогрес!

У Йовович і Андерсона, які одружені з 2009 року, є двоє дітей: дочка Евер, якій 11 років, та син Дашіель, якому 4 роки.

Навесні Йовович можна було побачити на великому екрані в образі Кривавої королеви Німуе в фентезійному екшені «Хеллбой», а восени вона знову втілить лиходійку у фентезі «Таємниці райських схилів».

1557 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: