Новий постер фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі

7 серпня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі гіпнотизує своїм поглядом на новому постері діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де вона знову зіграє казкову лиходійку Малефісенту.

В сиквелі хітового фільму «Чаклунка», чиї події розгортаються за кілька років по тому, принцеса Аврора збирається заміж за принца Філіпа, але її хрещена фея Малефісента виступає проти цього союзу. Її знайомство з королівською сім'єю та матір'ю Філіпа королевою Інгріт дуже скоро перетворюється на масштабний конфлікт між людьми і чарівними істотами.

В образі Аврори на екрани повертається Ель Фаннінг. Її коханого принца Філіпа втілить Гарріс Дікінсон, а роль його підступної матері королеви Інгріт дісталася Мішель Пфайффер.

Також на груповому постері можна розглянути нових фей у втіленні Чіветеля Еджіофора та Еда Скрейна. Так, виявляється, Малефісента не єдина в своєму роді, і в сиквелі на неї чекає зустріч зі своїми родичами.

У минулому місяці вийшов другий український трейлер фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», який показав війну між героїнею Джолі та героїнею Пфайффер.

Біля керма продовження пригод Малефісенти знаходиться режисер фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» Гоакім Роннінг.

У широкий український прокат фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» прилетить на своїх чорних крилах восени, 17 жовтня.

2065 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: