Перший погляд на Крістен Стюарт в образі Джин Сіберг у фільмі «Проти всіх ворогів»

5 серпня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший кадр біографічної драми «Проти всіх ворогів», де Крістен Стюарт втілить легендарну американську актрису Джин Сіберг.

Фільм «Проти всіх ворогів» (або просто «Сіберг») розповість про молодого й амбітного агента ФБР, який береться за розслідування життя актриси та активістки Джин Сіберг, коли вона вплутується в бурхливий рух за громадянські права наприкінці 1960-х років у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія.

На дебютному кадрі «Проти всіх ворогів» Стюарт постає зі знаменитою короткою стрижкою Сіберг і наставляє на когось свій віртуальний пістолет.

Разом з нею цю напружену історію розкажуть актори Ентоні МакіМесники: Війна нескінченності»), Зазі БітцДедпул 2»), Вінс ВонЗ міркувать совіті») та Джек О'КоннеллНескорений»).

Режисером драми про Сіберг виступає виступає Бенедикт Ендрюс, який зняв фільм «Уна» з Руні Марою. Сценарій написали Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус.

Прем'єра картини «Проти всіх ворогів» очікується пізніше в 2019 році.

У листопаді Стюарт можна буде побачити в шпигунській екшен-комедії «Ангели Чарлі», де разом з нею зіграють Наомі Скотт, Елізабет Бенкс та Сем Клафлін. Там у неї буде схожа зачіска і вже справжній пістолет.

9195 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: