Довгоочікувана вагітність: Енн Гетевей готується до появи другої дитини

24 липня 2019,  22:16 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Енн Гетевей поділилася радісною новиною про свою нову вагітність в соцмережах і зізналася, що заради цього їй довелося пройти «крізь пекло безпліддя і зачаття».

36-річна актриса, відома завдяки хітовим фільмам «Щоденники принцеси», «Диявол носить Prada» та «Інтерстеллар», опублікувала в Instagram фотографію себе зі зростаючим животом, написавши:

Це не для фільму... Номер 2.

Також в описі до цього фото Гетевей трохи розповіла про труднощі, через які їй довелося пройти заради другої вагітності:

А якщо без жартів, то всі, хто проходить через пекло безпліддя і зачаття, будь ласка, знайте, що це не була пряма лінія ні до однієї з моїх вагітностей. Посилаю вам додаткову любов.

Батьком малюка є чоловік актриси Адам Шульман, за якого вона вийшла заміж в 2012 році. Вони разом виховують сина Джонатана, який народився у 2016 році.

Вітаємо пару з прийдешнім поповненням в сім'ї.

Раніше в цьому році Гетевей можна було побачити на великому екрані в трилері «Море спокуси» та комедії «Шахрайки», а в майбутньому вона зіграє у фільмах «Останнє, чого він хотів» і «Відьми».

1947 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: