На San Diego Comic-Con показали трейлер фентезі «Темні початки» з Джеймсом МакЕвоєм

20 липня 2019,  16:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нової фентезійної пригоди від каналу HBO, який подарував нам «Гру престолів»? Тоді занурюйтеся в таємничий світ письменника Філіпа Пулмана з новим трейлером серіалу «Темні початки».

Фентезійний серіал «Темні початки» буде слідувати за пригодами хороброї 12-річної дівчинки Ліри (зірка фільму «Логан» Дафні Кін) з іншого світу, де душі людей живуть в їхніх тваринах-компаньйонах. Пошуки друга приводять Ліру до розкриття жахливої змови про викрадення дітей, і в ході свого квесту вона намагається зрозуміти дивний феномен під назвою Пил. Поки вона подорожує по різних світах, Ліра зустрічає дивних істот, розкриває різні таємниці, і в результаті в її руках опиняється доля всіх живих і мертвих.

Наприкінці трейлер каже, що прем'єра фентезі «Темні початки», де разом з Кін зіграють Джеймс МакЕвой, Рут Вілсон і Лін-Мануель Міранда, відбудеться восени, але точну дату не повідомляє. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

1969 

1 коментар

leo0277

12 серпня 2019, 14:16

Надеюсь, сериал не постигнет участь "Золотого компаса", и нам расскажут историю полностью, а не только начало... Как определяют жизнеспособность сериалов боссы студий, мы уже знаем на примере "Болотной твари"...

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: