Прибув трейлер приквела фільмів «Кінгсман» з Рейфом Файнсом та Гаррісом Дікінсоном

15 липня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс стає у витоків легендарної шпигунської організації в тизер-трейлері фільму «The King's Man», який своєю атмосферою нагадує «Шерлока Холмса» від Гая Річі.

Пригодницький бойовик «The King's Man» («Кінгсман: Початок») відправить глядача на початок 20 століття, коли група найлютіших в історії тиранів і злочинних геніїв збирається влаштувати війну, щоб знищити мільйони людей. Одна відважна людина повинна боротися з часом, щоб зупинити їх.

Персонажа Файнса, згідно з Вікіпедією, назвали Т.Е. Лоуренс на честь відомого британського археолога, мандрівника, військового, письменника і дипломата, і він буде наставником хлопця Конрада, персонажа Гарріса Дікінсона. Вони будуть як Гарі Харт (Колін Ферт) та Еггсі (Терон Еджертон) з попередніх фільмів франшизи.

Разом з Файнсом і Дікінсоном в приквелі зіграють Джемма Артертон, Аарон Тейлор-Джонсон, Метт'ю Гуд, Джимон Гонсу, Стенлі Туччі, Даніель Брюль, Чарльз Денс та Ріс Іванс, останнього з яких непросто впізнати в трейлері.

Режисером бойовика виступає Метт'ю Вон, який зняв «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце». Він також збирається зняти і «Кінгсман 3», де повернуться Еггсі й Гаррі.

Українська прем'єра фільму «The King's Man», чия локалізована назва поки невідома, очікується в лютому 2020 року.

2134 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: