Перші кадри і постер серіалу «Відьмак»

1 липня 2019,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix представив тизер-постер і перші кадри свого очікуваного фентезійного серіалу «Відьмак», де Генрі Кавілл буде полювати на кровожерливих монстрів.

«Найгірші монстри ті, яких ми створюємо самі».

Серіал «Відьмак» є екранізацією серії фентезійних романів польського письменника Анджея Сапковського. Його головним героєм виступає відьмак Ґеральт з Рівії, який подорожує по своєму світу і за допомогою мечів та магії бореться з небезпечними монстрами, що нападають на людей.

Кадри дозволяють розглянути костюм Ґеральта, якого грає Кавілл, він же Супермен з фільмів «Бетмен проти Супермена» і «Ліга справедливості».

Разом з головним героєм на кадрах можна побачити його кохану чарівницю Йенніфер з Венгерберга і його прийомну дочку принцесу Ціріллу (або просто Цірі).

Їхні ролі виконують маловідомі актриси Аня Чалотра і Фрейя Аллан. Як вам перший погляд на цих героїнь? Чи виправдали їхні костюми ваші очікування? Пишіть в коментарях.

Також у «Відьмаці» з'явиться Ларс Міккельсен, найбільш відомий завдяки втіленню лиходія Чарльза Магнуссена в хітовому серіалі «Шерлок».

Прем'єра 1 сезону «Відьмака» очікується наприкінці 2019 року.

1832 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: