Фічуретка «Людина-павук: Далеко від дому» розповідає про нові костюми супергероя

28 червня 2019,  20:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд представляє всі суперкостюми, які він приміряє під час своєї другої сольної пригоди.

Фільм «Людина-павук: Далеко від дому» відправить Пітера Паркера на канікули до Європи, де він зіткнеться з могутніми монстрами Елементалами.

Як же змінився гардероб супергероя з його першої появи на екрані?

На початку фільму Людина-павук буде ловити злочинців в костюмі Залізної Людини-павука, який ми вже бачили під час подій блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення».

Також Пітер знову одягне костюм зі свого першого сольника «Людина-павук: Повернення додому», який, як зазначає Голланд в фічуретці, є йому «дуже дорогим».

Чорний суперкостюм Пітер отримає від Ніка Ф'юрі, і він буде в дусі Щ.И.Т.а, а без маски нагадує костюм Чорної вдови. Навіщо він йому? Щоб залишатися інкогніто під час поїздки до Європи.

Наостанок Людина-павук сам зробить собі чорно-червоний костюм за допомогою технологій «хрещеного батька MCU» Тоні Старка, і Голланд називає його «витвором мистецтва».

Разом з Голландом в його новому екшені зіграють Семюел Л. Джексон, Маріса Томей, Зендея, Джейк Джилленхол, Кобі Смолдерс, Джон Фавро і Джейкоб Баталон.

Ви вже можете придбати квитки на фільм «Людина-павук: Далеко від дому», який виходить в прокат 4 липня, на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

3713 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: