Справжня краса в 61 рік: Мішель Пфайффер поділилася селфі без макіяжу

23 червня 2019,  22:49 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» і перша Жінка-кішка Мішель Пфайффер, якій у квітні виповнився 61 рік, не соромиться показати всьому світові своє обличчя без макіяжу, оскільки знає, що секрет її привабливості в усмішці.

У п'ятницю, 21 червня, в США відзначали Національний день селфі (так, це цілком справжнє свято для користувачів соцмереж), і в цей день Пфайффер вирішила за допомогою селфі показати своїм підписникам в Instagram нові сережки із зірками:

Вирушаю на вечерю в прикрасах із зірками від колаборації @rona_pfeiffer та @louisaowen. #НаціональнийДеньСелфі

На фото легендарна голлівудська актриса, на чиєму рахунку є 3 номінації на премію «Оскар», постає без макіяжу з недбало спадаючим на плечі волоссям, але все одно виглядає чудово в нових сережках, оскільки на її губах грає посмішка, а в блакитних очах вогники радості.

Виконавиця ролі Жінки-кішки у фільмі Тіма Бертона «Бетмен повертається» приєдналася до додатка Instagram в січні цього року, і її перший пост був присвячений нашій улюбленій лиходійці з коміксів DC.

Нещодавно Пфайффер стала частиною всесвіту Marvel і втілила Джанет ван Дайн, першу Осу і мати Гоуп ван Дайн, в супергеройських екшенах «Людина-мураха та Оса» і «Месники: Завершення».

Восени актриса зіграє королеву в діснеївському фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де повернуться Анджеліна Джолі та Ель Фаннінг.

10167 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: