«Веном 2» увірветься в кінотеатри у 2020 році

21 червня 2019,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures збирається випустити сиквел хітового супергеройського екшену «Веном» з Томом Гарді у головній ролі рівно через два роки після релізу оригіналу.

В 2018 році «Веном», який розповів історію репортера-невдахи Едді Брока та його балакучого іншопланетного паразита Венома, став одним з головних хітів студії Sony Pictures, заробивши в світовому прокаті 855 мільйонів доларів (більше, ніж сама «Диво-жінка»).

І тепер студія сподівається встигнути завершити його сиквел, який поки називається просто «Веном 2», до дати 2 жовтня 2020 року.

Том Гарді, який виконує роль Едді Брока, поки є єдиним офіційно підтвердженим членом каста продовження, але очікується, що разом з ним повернеться і Мішель Вільямс, оскільки ми дуже хочемо знову побачити її в образі Жінки-Веном.

Сцена після титрів першого «Венома» представила Вуді Гаррельсона в образі суперлиходія Клетуса Кесіді, також відомого як Карнідж або Карнаж. Так що сюжет сиквела буде побудований навколо їхнього протистояння з Едді/Веномом.

Сценарій «Венома 2» пише Келлі Марсел, яка працювала над першою частиною пригод Едді Брока та його кровожерливого паразита.

4162 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: