Семюел Л. Джексон надирає зад в трейлері без цензури бойовика «Шафт»

6 червня 2019,  12:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для шанувальників легендарного Семюела Л. Джексона кіностудія Warner Bros. випустила новий трейлер без цензури бойовика «Шафт», сиквела фільму 2000 року про самого крутого приватного детектива Нью-Йорка.

«Шафт» зведе разом три покоління відомої родини детективів: Джона Шафта (Семюел Л. Джексон), його сина Джона Шафта мол. (Джессі Ашер) та його дядька Джона Шафта I (Річард Раундтрі).

Джон Шафт мол. виріс і став експертом з цифрової безпеки в ФБР, і коли його друга вбивають, він береться за розслідування, в якому йому дуже знадобляться навички батька. Легендарний Джон Шафт ст. погоджується допомогти своєму протеже добути інформацію в небезпечному Гарлемі. Хоча стилі батька і сина в роботі дуже відрізняються, вони все одно є сім'єю і готові один заради одного на все.

Також в «Шафті» знялися Реджина Голл, Еван Джогіа, Луна Лорен Велес та Александра Шипп, останню з яких з сьогоднішнього дня можна побачити в кінотеатрах України в супергеройському екшені «Люди Ікс: Темний фенікс» в образі Шторм.

У світовий прокат фільм режисера Тіма СторіФантастична четвірка», «Божевільний патруль») виходить 14 червня. На жаль, українська прем'єра «Шафта» не запланована.

2673 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: