Пітер Паркер стає Тоні Старком в новому ТБ-ролику «Людина-павук: Далеко від дому»

4 червня 2019,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора вийшов новий міжнародний ТБ-ролик супергеройського бойовика «Людина-павук: Далеко від дому», який розкриває, що Пітеру Паркеру у спадок дістаються всі передові технології Тоні Старка.

Події екшену «Людина-павук: Далеко від дому» будуть розвиватися після трагічний подій блокбастера «Месники: Завершення», де загинуло двоє оригінальних Месників Тоні Старк (Роберт Дауні мол.) і Наташа Романова (Скарлетт Йоханссон).

Тоні віддав своє життя за те, щоб повернути до життя свого протеже Пітера Паркера (Том Голланд), і в своїй другій сольній пригоді хлопець тяжко переживає втрату свого наставника, який був для нього як батько.

Геппі Гоган (Джон Фавро) стає особистим супергеройським менеджером Людини-павука і передає в його розпорядження окуляри Тоні з глобальною системою секретних даних П'ятниця і навіть спеціальний бокс для створення суперкостюмов, чим Пітер і займається у свіжому ТБ-ролику.

Як вам його новий костюм? З нетерпінням чекаємо, коли нам покажуть його нові функції.

Дивіться також ТБ-ролик фільму «Людина-павук: Далеко від дому», в якому Пітер Паркер обіймає ЕмДжей (Зендея), причому робить він це в костюмі Людини-павука.

Українська прем'єра екшену «Людина-павук: Далеко від дому» відбудеться влітку, 4 липня. Його режисером виступає творець першого сольника Пітера Паркера «Людина-павук: Повернення додому» Джон Воттс.

5202 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: